Кои са тези момичета или жени, които мъжът  не може

...
Кои са тези момичета или жени, които мъжът  не може
Коментари Харесай

Дори у най- любящия мъж има друга жена, която той никога няма да забрави

 самопризнание в обич Кои са тези девойки или дами, които мъжът  не може да не помни?

В живота на всеки мъж има жена, която той си спомня постоянно с  деликатност и топлота и с неразбираема горест. И това, макар обстоятелството, че той е в благополучен брак в продължение на доста години, обича брачната половинка си и децата си. Нека се опитаме да разберем кои са тези девойки или дами, които брачният партньор не може в никакъв случай да не помни.

1. Момичето, в което мъжът  се е влюбил за първи път в живота си

„ Първата обич – тя  е последната …! “ – или най-малко по този начин се пее в една известна ария. И в реалност малко на брой са мъжете,  не запомнили първата си обич, възприятията и чувствата си от това време. И няма значение дали тази обич е взаимна или несподелена. Но точно в този миг мъжът е погледнал себе си от другата страна и внезапно е осъзнал, че тази жена може да промени целия му живот.

Първите усеща са най-чистите, най-наивните. И даже в случай че илюзиите и фантазиите по някаква причина не са оправдали очакванията и не са се сбъднали, мъжът  няма в никакъв случай да не помни първата си обич. Именно това момиче е пробудило у  него тези светли и нежни усеща и поради усмивката,  усмивката на това момиче,  мъжът е бил подготвен да реалокира планини и да връща реките обратно.

2. Жената, която мъжът не е могъл  да има

Нека да я е обичал доста по-малко от другите, или може би въобще да не я е обичал, само че най-малко един път е желае тази жена да си легне с него. Мъжът, даже за тази цел може да  се е охарчил много. Но тя  все пак не се е съгласила да му принадлежи. Тази жена е поразила мъжката му горделивост и това е била повода тя да остане вечно в паметта му.

3. Женатa, която мъжът е изгубил

Често се случва по този начин, че мъжът да осъзнае какъв брой доста цени и обича една жена, откакто тя към този момент не е до него. Тя си е тръгнала и целият  му живот е изгубил смисъла си. И чак след това мъжът е  започнал  да осъзнава грешките си, да схваща, че й е дал тврде малко време, постоянно я е обиждал с отношението си и делата си, не е могъл да оцени грижите, топлината и любовта й. И в този момент нищо не може да се върне, към този момент е прекомерно късно.  Тя си е  тръгнала. Завинаги.

И даже в случай че след известно време мъжът обикне друга жена, той постоянно ще помни тази, която го е научила да обича и в действителност е разрушила сърцето му.

Всяка жена на драго сърце ще желае да разбере, че е оставила белег в душата на мъжа,  и че ще той я помни през целия си живот. Но, вижте, няма никакво значение с какви мисли и усеща някогашният ви мъж ще ви помни. Много по-важно е да знаете какво изпитва към вас мъжът,  който ВИЕ СЕГА обичате.

По  материали на mymoz

Жената с извехтялата рокля и с фамилия, известна в  целия свят

 

Един ден на Бостънската гара от влака слязла непретенциозно облечена жена и дружно със брачна половинка си тръгнала по посока на Харвардския университет с цел да се срещнат с президента му. Те…

Цялата публикация

Жената, която е родена под този знак на зодиака е същинска принцеса!

 

Най-желаната жена в зодиака! Невероятно е по какъв начин една и съща жена може да наподобява друго в очите на другите хора. Някои от дамите имат общи черти, само че има в действителност специални…

Цялата публикация

Съгласни ли сте, че Жената свършва там, където стартират Парите?

 

Във  Ведите няма такова изказване, че  дамата би трябвало да си стои единствено вкъщи. Жената в действителност не би трябвало да заработва пари. Това е реалност. Тя не би трябвало да върви на…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР